Avort Design
Product design, development and production


 

 


Deze tuinslanghaspel is ontworpen naar een idee van Jurgen Smit. Hij vond dat de tuinslanghaspels die in de winkels te krijgen zijn allemaal op elkaar lijken en saai zijn. Hij had een idee in zijn hoofd en na intensief overleg met Avort Design is dit het resultaat. Een robuuste volledige roestvaststalen haspel met een afneembare zwengel en voorzien van hoogwaardige glijlagers en een kunststofafwerkrand.
Dit is een aardig ontwerp en dient als wespenvanger. Het bestaat uit een bakje waarin lokvloeistof gedaan kan worden. Daarop is een trechter geplaatst en een deksel met gaten in de vorm van een wesp waar de lastige insecten naar binnen kunnen, gelokt door de vloeistof onderin kruipen ze door de trechter en kunnen vervolgens niet terug en zitten gevangen 

 

 

Dit is een compleet uit geslepen roestvaststaal vervaardigde plantenbak. Omdat deze uit losse componenten bestaat die onderling met boutverbindingen zijn te koppelen is het mogelijk om deze om bomen en struiken te plaatsen en kan er gevarieerd worden in groottte.